To­ma­ten-vis­soep met rijst

(85)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 85

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een soeppan en fruit de ui tot hij glazig ziet. Strooi het kerriepoeder erover en schep de rijst erdoor. Bak 1 minuut al omscheppend op hoog vuur. Voeg de witte wijn, 125 ml water, de tomatenblokjes en het bouillontablet toe en breng aan de kook. Laat de soep 10 minuten zachtjes doorkoken met de deksel op de pan. Schep de pangasiusfilet door de soep en laat nog 8-10 minuten zachtjes koken. Breng de soep op smaak met zout en (versgemalen) peper. Bestrooi voor het serveren met de dille.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.