Cho­co­la­de­mous­se met gem­ber­room

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
4 40

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kersen met siroop aan de kook brengen. Aardappelzetmeel losroeren met 1 el water en door kersenvocht roeren tot siroop bindt. Siroop ca. 1 min. doorkoken, daarna van vuur halen. Slagroom kloppen met gembersiroop. Chocolademousse met scherp mesje rondom lossnijden van verpakking en op bordjes storten. Kersen ernaast scheppen en garneren met gemberroom.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 355 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 43 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.