Ti­la­pia met kriel­tjes en snij­bo­nen

(72)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 72

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijbonen schoonmaken en in ruiten snijden. Snijbonen in kokend water in 5-7 min. beetgaar koken. Afgieten. 3 el braadboter in koekenpan verhitten en krieltjes volgens aanwijzingen op de verpakking goudbruin en gaar bakken. Intussen saus met melk bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Mosterd erdoor mengen. Tilapia inwrijven met zout en peper. Rest braadboter in koekenpan met antiaanbaklaag verhitten en tilapia om en om bruin en gaar bakken, 1-2 min. aan elke kant. Dille fijnsnijden. Snijbonen en krieltjes mengen en bestrooien met zout, peper en dille. Groentemengsel over 4 borden verdelen. Vis erbij leggen, lepel mosterdsaus erover verdelen en rest saus erbij serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 41 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.