Ge­bak­ken vis met pad­den­stoe­len­mi­hoen

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mihoen koken volgens gebruiksaanwijzing. Goed koud spoelen. Visfilets ontdooien. Knoflook pellen en in plakjes snijden. Grote paddenstoelen eventueel halveren. Harde groen prei verwijderen, prei in 3 stukken snijden. Elk stuk in dunne reepjes snijden. Visfilets bestrooien met wat zout en peper. Door bloem halen. Helft olie in koekenpan verhitten en hierin visfilets in 5-8 min. aan beide kanten goudbruin en gaar bakken. Op keukenpapier laten uitlekken. Ondertussen rest olie in wok verhitten, prei en knoflook toevoegen en 3 min. bakken. Paddenstoelen toevoegen en 3 min. meebakken. Woksaus en mihoen toevoegen en 3 min. doorwarmen. Mihoen over 4 diepe borden verdelen en visfilets ernaast leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 68 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 42-43

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.