Ingrediënten
4 personen
2 el
milde olijfolie
200 g
tofuroerbakreepjes pittig
400 g
Provençaalse wokgroente
400 g
tomatenblokjes in blik
1 l
water
2
tuinkruidenbouillontabletten
50 g
geraspte oude kaas
1
vers stokbrood
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en bak de tofureepjes 1 min. Voeg de wokgroenten toe en bak 2-3 min. mee. Roer regelmatig.
Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Verkruimel de bouillonblokjes erboven en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat 5 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over kommen en strooi met de geraspte kaas erover. Serveer met het stokbrood.
Tomaten-groentesoep met tofu

hoofdgerecht
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een soeppan en bak de tofureepjes 1 min. Voeg de wokgroenten toe en bak 2-3 min. mee. Roer regelmatig.
Voeg de tomatenblokjes en het water toe. Verkruimel de bouillonblokjes erboven en breng al roerend aan de kook. Zet het vuur laag en laat 5 min. koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Verdeel de soep over kommen en strooi met de geraspte kaas erover. Serveer met het stokbrood.
algemeen:Meer weten over <a href=https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken>kooktechnieken</a>?
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)2 el milde olijfolie
200 g tofuroerbakreepjes pittig
400 g Provençaalse wokgroente
400 g tomatenblokjes in blik
1 l water
2 tuinkruidenbouillontabletten
50 g geraspte oude kaas
1 vers stokbrood