Spa­ghet­ti met to­maat en moz­za­rel­la

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghetti koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Broccoli 3 min. koken en afgieten. Tomaten halveren. Mini-mozzarella's halveren. Korsten van brood snijden. Brood (in keukenmachine) verkruimelen. In koekenpan 2 el olie verhitten, broodkruim in olie zachtjes bruinbakken. Knoflook erboven uitpersen. In braadpan of wok rest olie verhitten. Ui 2 min. bakken. Broccoli en tomaten toevoegen en 3 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Saus door afgegoten spaghetti scheppen en even goed doorwarmen. Mozzarella erdoor scheppen. Spaghetti over vier borden verdelen en met broodkruim bestrooien. Serveren met broccoli-tomaatmengsel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 26 g
  • koolhydraten 92 g
  • vet 31 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2007 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.