bewaar
Oosterse spaghetti
Oosterse spaghetti
bewaar

Oosterse spaghetti

Laat het de Italianen niet horen, maar wij zijn fan van dit recept!

25 min. bereiden
113waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

1

grote ui

4 el

traditionele olijfolie

300 g

geschrapte worteltjes

1 pakje

boemboe bami goreng

300 g

gesneden prei

200 g

hamreepjes

125 g

Hollandse garnalen

Dit heb je nodig

  • wok

Laat het de Italianen niet horen, maar wij zijn fan van dit recept!

Aan de slag

1

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snipper de ui fijn. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de ui tot deze begint te verkleuren. Snijd de worteltjes in plakjes. Schep de boemboe, prei en wortel erbij. Wok op hoog vuur de groenten al omscheppend in 5-7 min. beetgaar.

2

Giet de spaghetti af en vermeng met de groenten. Roer ook de hamreepjes en de garnalen erdoor. Laat het geheel op laag vuur nog even goed doorwarmen en serveer direct.

Spaghetti koken

Instructievideo - 01:46 min.