Kip in Par­ma­ham met broc­co­li­rijst

(34) waardeer
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 34

Advertentie

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Kipfilets halveren. Kipfilets met peper bestrooien en parmaham om kipfilets wikkelen. In koekenpan 1 el olie verhitten. Kipfilet aan alle kanten bruinbakken. Vuur laag draaien en kipfilets in ca. 10 min gaarbakken, af en toe keren. Broccoli schoonmaken en in kleine roosjes verdelen. Stronk schillen en in stukje snijden. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes halveren. In wok rest van olie verhitten. Ui en broccoli 5 min. roerbakken. Afgegoten rijst en tomaatjes erdoor scheppen. Rijst 1 min. meebakken. Met zout en peper op smaak brengen. Broccolirijst met kip in Parmaham serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.