Kalfs­schnit­zel met port­saus

(24) waardeer
frans hoofdgerecht 4 personen
2 24

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. Oesterzwammen in stukjes snijden. Winterpeen schoonmaken en in blokjes snijden. Broccoli in roosjes snijden, steeltjes schillen en in stukken snijden. In koekenpan helft margarine verhitten en aardappelschijfjes in 15 min. krokant en bruin bakken. Kalfsschnitzels halveren en met zout en peper bestrooien. In andere koekenpan rest van margarine verhitten. Schnitzels in 10 min. bruin en gaar bakken. In pan broccoli en winterpeen in 6-8 min. gaarkoken. Schnitzels uit pan nemen en warm houden. Ui en oesterzwammen 4 min. bakken. Met port afblussen en met zout en peper op smaak brengen. Schnitzels over vier borden verdelen en saus erover verdelen. Met aardapelschijfjes en groenten serveren.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 44-45

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.