Pen­ne met to­nijn­saus en broc­co­li­sa­la­de

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne volgens gebruiksaanwijzing koken. Broccoli in 7 min. beetgaar koken en met koud water afspoelen. Eieren in 10 min. hard koken. Tonijn laten uitlekken en in stukjes verdelen. Paprika schoonmaken, rode paprika in reepjes en gele paprika in blokjes snijden. Dressing roeren van olie, azijn, zout en peper. Eieren met koud water laten schrikken, pellen en grof hakken. Broccoli, gele paprika, eieren en dressing mengen. Penne afgieten en in pan met crème fraîche, tonijn en grootste deel rode paprika mengen en nog even verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Penne over vier borden verdelen en met rest van rode paprika garneren. Met broccolisalade serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 895 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 44 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2006 week 38-39

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.