bewaar
Penne met spinazie en roomkaas
Penne met spinazie en roomkaas
bewaar

Penne met spinazie en roomkaas

Deze romige pastaschotel staat al na twintig minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag!

20 min. bereiden
337waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

penne

900 g

diepvries bladspinazie deelblokjes

1

ui

2 tenen

knoflook

2 el

zonnebloemolie

150 g

roomkaas knoflook & fijne kruiden

65 g

pijnboompitten

75 g

geraspte belegen kaas

Deze romige pastaschotel staat al na twintig minuten op tafel. Ideaal voor een doordeweekse dag!

Aan de slag

1

Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing. Ontdooi de spinazie in een pan op laag vuur.

2

Snipper de ui en knoflook. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui en knoflook 3 min. zachtjes. Voeg de roomkaas toe en laat smelten.

3

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten. Schep de spinazie door het roomkaasmengsel. Breng met peper en zout op smaak. Verdeel de penne over de borden. Schep de spinaziesaus erop en bestrooi met kaas en pijnboompitten.

tip

Ui snipperen

Instructievideo - 00:52 min.