bewaar
Mie met Chinese zeevruchtensaus
Mie met Chinese zeevruchtensaus
bewaar

Mie met Chinese zeevruchtensaus

20 min. bereiden
15waarderingen

Ingrediënten

1 pak

roerbakmie

1 grote

ui

1 zak

paprikamix

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 pot

Chinese zoetzure saus

2 bakjes

fruits de mer

1 eetlepel

ketjap

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Mie 2 min. koken, met koud water afspoelen en laten uitlekken. Ui pellen en in halve ringen snijden. Paprika's schoonmaken en in reepjes snijden. In wok olie verhitten en ui met paprika's 4 min. roerbakken. In steelpan saus met zeevruchten zachtjes verwarmen. Mie bij paprika scheppen en nog 2 min. roerbakken. Met ketjap, zout en peper op smaak brengen. Mie met zeevruchtensaus serveren.