Ge­ma­ri­neer­de vis met groen­te­pas­ta

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 35

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • aluminiumfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Penne beetgaar koken volgens aanwijzing op verpakking. In koekenpan 2 el olie verhitten en visfilets in 8-10 min. gaarbakken, halverwege voorzichtig keren. Intussen in wok rest van olie verwarmen en knoflook erboven uitknijpen. Wokgroenten toevoegen en 4-6 min. roerbakken. Visfilets op warme borden leggen en warm houden onder aluminiumfolie. Tomatenpuree en 150 ml kookvocht van pasta door bakvet roeren en laten inkoken tot lichtgebonden jus. Jus op smaak brengen met zout en peper. Penne afgieten en met pijnboompitten en jus door wokgroenten scheppen. Aluminiumfolie verwijderen en pasta met groenten naast vis scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 795 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 33 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.