bewaar
Driekleurenstamppot met pikante rundereepjes
Driekleurenstamppot met pikante rundereepjes
bewaar

Driekleurenstamppot met pikante rundereepjes

30 min. bereiden
32waarderingen

Ingrediënten

200 g

sperziebonen

½ zakje

geschrapte worteltjes

1

rode paprika

3 eetlepels

boter

1 schaaltje

runderreepjes naturel

1 pak

stamppot dagschotel sperziebonen met runderreepjes

1 bakje

cherrytomaten

Aan de slag

Sperziebonen schoonmaken en in stukjes snijden. Worteltjes in stukjes snijden. Sperziebonen en wortel 8 min. koken. Paprika in reepjes snijden. In pan boter verhitten. Runderreepjes met paprika 6 min. bakken. Pikant mix (uit pak) mengen met 300 ml water en door vlees scheppen. Geheel door en door verhitten. Voor puree 1 liter water aan de kook brengen. Tomaatjes halveren. Pureepoeder met garde door kokende water kloppen. Sperziebonen, wortel en tomaatjes door puree scheppen. Vlees in pikante saus bij stamppot serveren.