bewaar
Thaise rosbiefrolletjes met bosui en koriander
Thaise rosbiefrolletjes met bosui en koriander
bewaar

Thaise rosbiefrolletjes met bosui en koriander

15 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

75 g

peen julienne

1

bosuitje

1 eetlepel

verse koriander

4

rosbieflapjes à la minute

2 theelepels

Thaise rode currypasta

roerbakolie

vissaus

Dit heb je nodig

  • gourmetstel

  • keukentouw

Aan de slag

1

Peen julienne in zeef overgieten met kokend water. Laten uitlekken en afkoelen. Bosui en koriander door peen julienne mengen. Rosbieflapjes uitspreiden en aan beide kanten bestrijken met currypasta. Wortelmengsel erop leggen en vlees stevig oprollen. Rolletjes vastbinden met stukje keukentouw en op schaaltje leggen.

2

In pannetje scheutje roerbakolie verhitten en rosbiefrolletjes rondom bruinbakken. Vissaus erover sprenkelen en even meewarmen.