bewaar
Gestoofde vis met prei en tomaat
Gestoofde vis met prei en tomaat
bewaar

Gestoofde vis met prei en tomaat

30 min. bereiden
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

witte rijst

500 g

prei

25 g

boter

1

ui

2

tomaten

½ eetlepel

Italiaanse kruiden

500 ml

kruidenbouillon

1 pak

koolvisfilet

Aan de slag

Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaarkoken. Prei in dunne ringen snijden en grondig wassen. In hapjespan boter smelten en ui met preiringen 5 min. zachtjes bakken. Tomaat en kruiden toevoegen. Zoveel warme kruidenbouillon erbij schenken tot groenten net onder staan. Bevroren vis met zout en peper bestrooien, op groenten leggen en met deksel schuin op pan in 15 min. op matig vuur gaarstoven. Rijst over vier borden verdelen en vis erop leggen. Met schuimspaan groenten uit pan nemen en op vis scheppen. Ook wat stoofvocht erover scheppen.

algemeenprijs per persoon 0.90 (in maart 2005)