Ingrediënten
4 personen
300 g
pandanrijst
2
gele paprika's
2 eetlepels
zonnebloemolie
1 zakje
yellow curry paste
1 pakje
romige kokosmelk
1 pak
gebroken sperziebonen
1 zak
gemengde zeevruchten
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Zakje currypasta (eventueel beide zakjes voor extra pittige curry) en kokosmelk erdoor scheppen en aan de kook laten komen. Sperziebonen en zeevruchten erdoor scheppen en 8 min. laten sudderen. Curry met rijst serveren.
Thaise curry met zeevruchten

hoofdgerecht
4 personen
590 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Paprika's schoonmaken en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten en paprika 2 min. bakken. Zakje currypasta (eventueel beide zakjes voor extra pittige curry) en kokosmelk erdoor scheppen en aan de kook laten komen. Sperziebonen en zeevruchten erdoor scheppen en 8 min. laten sudderen. Curry met rijst serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g pandanrijst
2 gele paprika's
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje yellow curry paste
1 pakje romige kokosmelk
1 pak gebroken sperziebonen
1 zak gemengde zeevruchten