Pas­ta met Ita­li­aan­se roer­bak­groen­te

Vegetariërs te eten? Dit pastagerecht is altijd een succes.

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Vegetariërs te eten? Dit pastagerecht is altijd een succes. 4 personen
3 45

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de olijven in plakjes. Verhit de olie in de braadpan en bak de quorn rondom bruin. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee.
  2. Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de olijven en tomatensaus toe en verwarm het geheel door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met saus en kaas.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 710 kcal
  • eiwit 29 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2004 week 30-31

Pasta met Italiaanse roerbakgroente

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta met Ita­li­aan­se roer­bak­groen­te

1
1
  • 300 g farfalle
  • 2 uien
  • 2 el olijfolie
  • 240 g groene olijven zonder pit
  • 240 g Quornstukjes

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de olijven in plakjes. Verhit de olie in de braadpan en bak de quorn rondom bruin. Voeg de ui toe en bak 1 min. mee.

2
2
  • 450 g Italiaans groentepannetje
  • 470 g sugo verdure
  • 150 g gemalen oude kaas

Voeg de groenten toe en bak 4 min. mee. Voeg de olijven en tomatensaus toe en verwarm het geheel door en door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met saus en kaas.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.