bewaar
Stokbroodje met brie
Stokbroodje met brie
bewaar

Stokbroodje met brie

Met zoetzure augurk en scherpe mosterd.

10 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

30 g

zachte boter

1 el

dijonmosterd

1

vers stokbrood

25 g

krulslamelange

200 g

roombrie

2

zoetzure augurken

2

tomaten

Met zoetzure augurk en scherpe mosterd.

Aan de slag

Meng in een kommetje de boter en de mosterd met een vork. Snijd het stokbrood aan een kant in de lengte open. Bestrijk de snijvlakken met de mosterdboter. Snijd de brie in lange plakken, de augurken in schuine plakes en de tomaten in 8 partjes. Beleg het stokbrood met de sla, brie, augurk en tomaat. Snijd het stokbrood in 4 gelijke stukken.

tip

bewaartipU kunt het stokbrood ?s ochtends al bereiden. Verpak in vershoudfolie en bewaar in de koelkast. Snijd het brood voor serveren.