La­sag­ne met zeef­ruit en ver­mout­saus

(9) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 9

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In ruime hapjespan water met zout aan de kook brengen. Lasagnebladen een voor een in pan laten glijden en in 8-10 min. beetgaar koken. Tussentijds in water roeren om te voorkomen dat bladen aan elkaar blijven plakken. Lasagnebladen uit pan nemen en op werkvlak uitspreiden. Elk blad halveren. Intussen in pan met dikke bodem roomkaas laten smelten. Vermout, kurkuma, mosterd en helft van selderij erdoor roeren. Bevroren zeefruit in saus verwarmen. Saus op smaak brengen met zout en peper. Radijs schoonmaken en in plakjes snijden. Helft van lasagnebladen op vier warme borden leggen. Lasagne beleggen met helft van radijs. Zeefruit en driekwart van saus erover verdelen. Bestrooien met wat selderij en afdekken met resterende lasagnebladen. Rest van saus erover druppelen. Borden garneren met overgebleven selderij en radijs.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 280 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 14 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.