bewaar
Gebakken vis met sperziebonensalade
Gebakken vis met sperziebonensalade
bewaar

Gebakken vis met sperziebonensalade

15 min. bereiden
12waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 doosje

diepvries sperziebonen

250 g

vers lekkerbekje

125 g

cherrytomaten

2 zakjes

aardappelpuree à  la minute naturel

½ pot

cocktailsaus

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Bak de sperziebonen in ca. 7 min. gaar. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.

2

Leg de gebakken lekkerbekjes op de bakplaat en laat 8 min. in het midden van de oven verwarmen.

3

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was de tomaten, halveer ze en schep door de sperziebonen.

4

Verdeel de vis over de borden en schep de puree en de bonensalade ernaast. Serveer met de cocktailsaus.