bewaar
Rijkgevulde caesar salad wraps
Rijkgevulde caesar salad wraps
bewaar

Rijkgevulde caesar salad wraps

Wikkel servetten om de wraps voor een vrolijk effect.

20 min. bereiden
91waarderingen

Ingrediënten

8 personen

4

middelgrote eieren

1 el

traditionele olijfolie

8 plakjes

rauwe ham

5

ansjovisfilets in olie in blik

2 tenen

knoflook

90 ml

traditionele olijfolie

3 el

rodewijnazijn

4

tortillawraps

200 g

ijsbergsla met tuinkruiden

2

stronken witlof

2

tomaten

75 g

geraspte pittige kaas

Dit heb je nodig

  • gekleurde servetten

Wikkel servetten om de wraps voor een vrolijk effect.

Aan de slag

1

Kook de eieren in ca. 8 min. hard. Laat de eieren onder koud stromend water schrikken, pel ze en snijd ze in partjes. Bak in een grote koekenpan met olie de ham op laag vuur knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.

2

Snijd de ansjovisfilets fijn. Pers de knoflook boven een kom. Voeg de olie, azijn, knoflook, ansjovis toe en breng op smaak met peper. Klop tot een dressing.

3

Warm de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking op. Verdeel de sla en de blaadjes witlof over de tortilla's. Snijd de tomaat in smalle partjes. Leg het ei, de tomaat en ham op de tortilla's. Verdeel de dressing erover en strooi de kaas erover.

4

Rol de tortilla's stevig op en snijd de rollen diagonaal doormidden. Wikkel de uiteinden met servetten om.