bewaar
Roerbakmie met surimi en roodbaars
Roerbakmie met surimi en roodbaars
bewaar

Roerbakmie met surimi en roodbaars

20 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

1 pak

roerbakmie

1

rode paprika

1 schaaltje

roodbaarsfilet

1 bakje

surimiflakes

4 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

Chinese roerbakmix

1 pak

mix voor roerbakmie

Aan de slag

Mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika schoonmaken en in reepjes snijden. Roodbaars en surimi in stukjes snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten. Surimi en roodbaars ca. 3 minuten roerbakken. Vis uit wok scheppen en warmhouden. Rest van olie in wok verhitten en roerbakgroenten en paprika ca. 5 minuten roerbakken. Mix voor roerbakmie en 150 ml water door groente roeren en al omscheppend ca. 1 minuut verhitten. Mie en vis door groente scheppen en nog ca. 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper.