
Vegetarische Indiase curry
Deze vegetarische curry maak je met Quorn-stukjes.
530 kcal (voedingswaarden)
25 min. bereiden
Ingrediënten
4 personen
300 g
basmatirijst
2
gele paprika's
2 el
zonnebloemolie
350 g
Quorn stukjes
2 el
Indiase currypasta
400 g
tomatenblokjes
45 g
amandelschaafsel
Deze vegetarische curry maak je met Quorn-stukjes.
Aan de slag
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de paprika's in stukjes.
2
Verhit in een braadpan de olie en bak de quorn ca. 5 min. Voeg de paprika toe en bak ca. 3 min. mee. Voeg de currypasta en de tomatenblokjes toe en laat nog ca. 10 min. sudderen.
3
Rooster de amandelen in een droge koekenpan. Verdeel de rijst en de curry over borden en garneer met de amandelen.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.