Wok­scho­tel met rood­baars

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roodbaars in repen van ca. 2 cm snijden. Paprika schoonmaken en in stukken snijden. In wok olie verhitten. Vis ca. 3 minuten bakken. Vis uit wok scheppen en warm houden. Paprika en groentemix in achtergebleven olie ca. 5 minuten bakken. Laatste minuut oestersaus en vis voorzichtig erdoor scheppen. Noodles afspoelen met kokend water en door groente-vismengsel scheppen. Geheel door en door verwarmen. Serveren met kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 670 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 82 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2003 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.