Zomerse minestronesoep

Advertentie
Ingrediënten
- 1 focaccia (voorgebakken brood)
- 2 groentebouillontabletten
- 200 g schelpjespasta (zak a 500 g, Biologisch)
- 1 pak fijne tuinboontjes (diepvries, 300 g)
- 1 courgette (in blokjes)
- 250 g champignons (in kwarten)
- 250 g cherrytomaten
- 1 bakje verse groene pesto (100 g)
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Oven voorverwarmen op 225 °C. Focaccia in 6-8 min. afbakken. In grote pan 1 liter water met verkruimelde bouillontabletten aan de kook brengen. Pasta toevoegen. Na 2 min. bevroren tuinbonen, courgette en champignons toevoegen en soep 5-7 min. tegen de kook aan houden. Laatste 3 min. tomaatjes meewarmen. Soep op smaak brengen met peper en in vier diepe borden scheppen. Serveren met focaccia. Pesto aan tafel door soep roeren.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 595 kcal
- eiwit 21 g
- koolhydraten 79 g
- vet 22 g