bewaar
Boulognebollen met tartaar en pesto
Boulognebollen met tartaar en pesto
bewaar

Boulognebollen met tartaar en pesto

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

1

rode ui

2 eetlepels

olijfolie

2

steak tartaartjes

2

boulognebollen

100 g

walnoten

1 eetlepel

groene pesto

2 eetlepels

yoghurtmayonaise

½ zak

rocket slamelange

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C. Ui pellen en in ringen snijden. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en uiringen ca. 5 minuten zachtjes bakken. Uiringen op bord scheppen. In zelfde koekenpan rest van olie verhitten en tartaartjes in ca. 8 minuten goudbruin en vrijwel gaar bakken. Halverwege baktijd keren. Laatste minuut uiringen meewarmen. Intussen boulognebollen in ca. 9 minuten in oven afbakken. In kom walnoten, pesto en yoghurtmayonaise mengen. Bollen opensnijden, even laten uitwasemen en dan beleggen met sla, tartaartjes, uiringen en walnotenpestosaus. Lekker met tomatensoep.