Wit­te-bo­nen­sa­la­de

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans bijgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Doe de limabonen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken. Pel de ui en snij deze in dunne ringen. Meng de olie en het citroensap tot een dressing. Meng de kruiden door de dressing en breng eventueel op smaak met peper en zout. Meng de dressing met de bonen en leg de uiringen op de salade.

combinatietip:

Lekker met artisjok

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 10 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Italië

Witte-bonensalade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wit­te-bo­nen­sa­la­de

1
1
  • 400 g limabonen

Doe de limabonen in een vergiet, spoel af en laat goed uitlekken.

2
2
  • 1 rode ui

Pel de ui en snij deze in dunne ringen.

3
3
  • 3 el olijfolie
  • 1 el citroensap

Meng de olie en het citroensap tot een dressing.

4
4
  • 2 tl Italiaanse kruiden

Meng de kruiden door de dressing en breng eventueel op smaak met peper en zout.

5
5

Meng de dressing met de bonen en leg de uiringen op de salade.

combinatietip:

Lekker met artisjok

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.