Ko­nijn in dra­gon-room­saus

(55)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans hoofdgerecht 4 personen
3 55

Ingrediënten

Keukenspullen
  • snelkookpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Konijn bestrooien met zout en peper en met helft van mosterd bestrijken. Sjalotjes pellen en snipperen. In snelkookpan boter verhitten en bouten dichtschroeien. Sjalotjes en helft van dragon toevoegen. Wijn en fond langs rand van pan schenken, geheel aan de kook brengen. Pan sluiten en vlees in ca. 15 minuten gaar laten worden bij druk 2. Volgens gebruiksaanwijzing druk van pan nemen. Konijnenbouten uit pan nemen en warmhouden. Stoofvocht op hoog vuur tot 2 1/2 dl laten inkoken. Room culinair en rest van mosterd erdoor roeren. Saus op smaak brengen met rest van dragon, zout en peper. Saus over of bij konijn serveren. Lekker met gekookte aardappels en rodekool.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 25 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.