bewaar
Romige ravioli met portobello
Romige ravioli met portobello
bewaar

Romige ravioli met portobello

30 min. bereiden
58waarderingen

Ingrediënten

2

portobello champignons

verse peterselie

1 pak

Ravioli con funghi porcini

1

sjalotje

1 teentje

knoflook

2 eetlepels

olijfolie

sherry

1 pot

4 formaggisaus

zout en versgemalen zwarte peper

Aan de slag

Steeltjes van 2 portobello's snijden. Paddestoelen in plakken snijden (voorzichtig, hoed breekt snel). Peterselie fijn hakken. Ravioli in ruim water met zout ca. 8 minuten op laag vuur beetgaar koken. Sjalotje pellen en fijn snipperen. Knoflook pellen. In grote koekenpan olie verhitten. Sjalot en uitgeperste knolook fruiten. Paddestoelen toevoegen (eventueel in 2 porties) en op hoog vuur in ca. 2 minuten per kant bruin en gaar bakken. Afblussen met scheutje sherry. (In magnetron) kaassaus verwarmen. Ravioli afgieten, kaassaus erdoor mengen. Portobello erover verdelen. Royaal bestrooien met peper en peterselie.