Broccolistamppot met ham en cashews van Aviko (advertentie)
Koken met Aviko: weinig tijd om te koken maar wel zin in een lekkere verse maaltijd? Probeer dan deze stamppot. Vers en heel lekker: Hollandse stamppot met crème fraîche, ham en cashewnoten.
Aan de slag
Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes van 2 cm. Kook de broccoli in 10 minuten gaar.
Verwarm intussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan de cashewnoten lichtbruin en schud ze op een bord. Hak de peterselie fijn.
Roer de crème fraîche door de puree. Giet de broccoli af en voeg toe aan de puree. Stamp tot een romige stamppot.
Schep de hamblokjes door de stamppot en breng op smaak met peper en zout.
Schep de stamppot op een schaal of op 4 borden. Bestrooi met de geroosterde cashewnoten en de peterselie.
Broccolistamppot met ham en cashews van Aviko (advertentie)
Koken met Aviko: weinig tijd om te koken maar wel zin in een lekkere verse maaltijd? Probeer dan deze stamppot. Vers en heel lekker: Hollandse stamppot met crème fraîche, ham en cashewnoten.
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes van 2 cm. Kook de broccoli in 10 minuten gaar.
Verwarm intussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan de cashewnoten lichtbruin en schud ze op een bord. Hak de peterselie fijn.
Roer de crème fraîche door de puree. Giet de broccoli af en voeg toe aan de puree. Stamp tot een romige stamppot.
Schep de hamblokjes door de stamppot en breng op smaak met peper en zout.
Schep de stamppot op een schaal of op 4 borden. Bestrooi met de geroosterde cashewnoten en de peterselie.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
700 g broccoli
750 g Aviko aardappelpuree
75 g ongezouten cashewnoten
2 takjes verse peterselie
125 g crème fraîche
250 g hamblokjes
Dit heb je nodig
pureestamper