Broccolistamppot met ham en cashews van Aviko (advertentie)
Broccolistamppot met ham en cashews van Aviko (advertentie)
bewaar
bewaar

Broccolistamppot met ham en cashews van Aviko (advertentie)

Koken met Aviko: weinig tijd om te koken maar wel zin in een lekkere verse maaltijd? Probeer dan deze stamppot. Vers en heel lekker: Hollandse stamppot met crème fraîche, ham en cashewnoten.

20 min. bereiden
17waarderingen

Aan de slag

1

Snijd de broccoli in roosjes. Schil de steel en snijd in plakjes van 2 cm. Kook de broccoli in 10 minuten gaar.

2

Verwarm intussen de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rooster in een droge koekenpan de cashewnoten lichtbruin en schud ze op een bord. Hak de peterselie fijn.

3

Roer de crème fraîche door de puree. Giet de broccoli af en voeg toe aan de puree. Stamp tot een romige stamppot.

4

Schep de hamblokjes door de stamppot en breng op smaak met peper en zout.

5

Schep de stamppot op een schaal of op 4 borden. Bestrooi met de geroosterde cashewnoten en de peterselie.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Aviko. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broccolistamppot met ham en cashews van Aviko (advertentie)

Koken met Aviko: weinig tijd om te koken maar wel zin in een lekkere verse maaltijd? Probeer dan deze stamppot. Vers en heel lekker: Hollandse stamppot met crème fraîche, ham en cashewnoten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig