Hamburger met coleslaw van Bieze (advertentie)

Bieze

bewaar
bewaar

Hamburger met coleslaw van Bieze (advertentie)

Koken met Bieze: klassieke burger op een briochebroodje met alles erop er aan. Erbij? Een lekkere frisse coleslaw.

20 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Meng voor de hamburgers het ei, de panko, cayennepeper en knoflookpoeder door het gehakt. Breng het mengsel op smaak met peper en zout. Vorm twee bollen en druk plat.

Verhit een klontje boter in een koekenpan en bak de hamburgers aan beide kanten 4-5 minuten. Druk goed aan zodat ze plat blijven.

Snijd de broodjes open en toast deze in dezelfde pan als waar de hamburgers in gebakken zijn.

Pel en snijd de rode ui in ringen. Was de krulsla en snijd de tomaat en augurk in plakken.

Verdeel de sla over de broodjes, doe er een royale schep Bieze coleslaw rauwkost op, vervolgens de hamburger, tomaat, rode ui en augurk. Eindig met de hamburgersaus en het dekseltje van het broodje.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Bieze. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hamburger met coleslaw van Bieze (advertentie)

Koken met Bieze: klassieke burger op een briochebroodje met alles erop er aan. Erbij? Een lekkere frisse coleslaw.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig