Zalmfilet met krieltjes en asperges van Bieze (advertentie)

Bieze

bewaar
bewaar

Zalmfilet met krieltjes en asperges van Bieze (advertentie)

Deze gebakken zalm met krieltjes en groene asperges worden extra lekker dankzij de rauwkostsalade van kool, wortel en ananas.

30 min. bereiden

6 ingrediënten

Aan de slag

Was en halveer de krieltjes. Breng een pan water aan de kook en kook de krieltjes in 15-18 minuten gaar. Verhit vervolgens een koekenpan met een klontje boter en bak de krieltjes goudbruin. Breng op smaak met peper en zout. Hak de dille grof en roer tot slot ¾ door de krieltjes.
 Snijd de citroen in partjes.

Verwijder de uiteindes van de asperges en besprenkel met olijfolie. Verhit een grillpan en grill de asperges tot deze mooie grillstrepen hebben. De asperges kunnen ook eerst 2-3 minuten gekookt worden, roerbak ze daarna nog even kort in een koekenpan.
 

Wrijf de zalmfilet in met olijfolie, verwarm een koekenpan en bak de zalmfilet in 6-8 minuten rondom bruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de krieltjes samen met de asperges en zalm over de borden en serveer met een flinke schep Bieze Farmer rauwkost. Garneer met de rest van de dille en partjes citroen.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Bieze. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalmfilet met krieltjes en asperges van Bieze (advertentie)

Deze gebakken zalm met krieltjes en groene asperges worden extra lekker dankzij de rauwkostsalade van kool, wortel en ananas.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig