Udon noedelsoep met biefstuk van Itsu (advertentie)
Udon noedelsoep met biefstuk van Itsu (advertentie)
bewaar
bewaar

Udon noedelsoep met biefstuk van Itsu (advertentie)

Koken met Itsu: deze noedelsoep is heerlijk comfort food. Nog makkelijk ook: de udon met biefstuk en shiitake-paddenstoelen staat al in 10 minuten op tafel!

10 min. bereiden
32waarderingen

Aan de slag

1

Bak de biefstuk naar wens in de pan en zet apart om te rusten.

2

Terwijl de biefstuk bakt, voeg je de klassieke ramen brilliant'-bouillon van itsu toe aan een pan en verwarm je het tot het kookt.

3

Voeg als het kookt de udonnoedels en de champignons uit de verpakking toe aan de bouillon en laat 2 minuten sudderen.

4

Schep de bouillon en noedels in 2 kommen en leg er gesneden biefstuk op.

5

Garneer met naar keuze gestoomde of rauwe groenten de rest van de wokgroente en wat fijngehakte lente-ui.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Itsu. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Udon noedelsoep met biefstuk van Itsu (advertentie)

Koken met Itsu: deze noedelsoep is heerlijk comfort food. Nog makkelijk ook: de udon met biefstuk en shiitake-paddenstoelen staat al in 10 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig