Ravioli-ovenschotel met tomaatjes van Parrano (advertentie)
Ravioli-ovenschotel met tomaatjes van Parrano (advertentie)
bewaar
bewaar

Ravioli-ovenschotel met tomaatjes van Parrano (advertentie)

Koken met Parrano: een overheerlijke ravioli-ovenschotel met mozzarella, cherrytomaatjes en verse basilicum. Roep het gezelschap maar vast bijeen!

30 min. bereiden
52waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180°C. Vet de ovenschaal in met een dun laagje olijfolie.

2

Pel en snipper de ui. Pel de knoflook en snijd fijn. Snijd de courgette in blokjes. Verhit de rest van de olijfolie in een pan, voeg de ui en knoflook toe en fruit tot het begint te geuren. Voeg de courgette toe en bak even mee. Voeg de passata en oregano toe. Breng aan de kook en kook 5 minuten door. Breng op smaak met peper en zout. Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.

3

Halveer de cherrytomaatjes. Giet de saus in de ovenschaal. Voeg de ravioli toe en verdeel de cherrytomaatjes erover. Verdeel de Parrano Gratin plakken originale erover en bestrooi met wat blaadjes basilicum. Bak in het midden van de oven zo’n 15 minuten, tot de mozzarella is gesmolten en goudbruin is gekleurd. Bestrooi voor serveren met wat blaadjes verse basilicum.

serveertipServeer met wat versgebakken ciabatta of focaccia en olijven.
algemeenDit recept is ontwikkeld door Parrano. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli-ovenschotel met tomaatjes van Parrano (advertentie)

Koken met Parrano: een overheerlijke ravioli-ovenschotel met mozzarella, cherrytomaatjes en verse basilicum. Roep het gezelschap maar vast bijeen!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig