Vegetarische curry van Kikkoman (advertentie)
Vegetarische curry van Kikkoman (advertentie)
bewaar
bewaar

Vegetarische curry van Kikkoman (advertentie)

Koken met Kikkoman: geef je curry een umami-boost met een flinke scheut kruidige sojasaus!

30 min. bereiden
4waarderingen

Aan de slag

1

Snipper de uien en rasp de gember. Plet de knoflook met een mes. Doe de kikkererwten in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Meng de Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, kokosmelk en het maïszetmeel met het water.

2

Verhit de olie in een wok of diepe frituurpan op middelhoog vuur. Voeg uien, gember en knoflook en een snufje currypoeder toe en al roerend een minuut lang laten smoren. Voeg de groenten toe en roerbak ze 4 minuten - of tot de groenten gaar zijn. Voeg de kikkererwten en het mengsel van Kikkoman natuurlijk gebrouwen sojasaus, kokosmelk en maïszetmeel toe en breng het aan de kook. Ca. 1 minuut en al roerend laten koken totdat de kikkererwten warm zijn.

3

Garneer met amandelschilfers.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Kikkoman. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?
serveertipServeer met rijst en naar smaak met mango-chutney.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vegetarische curry van Kikkoman (advertentie)

Koken met Kikkoman: geef je curry een umami-boost met een flinke scheut kruidige sojasaus!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig