Hapklare kip-mozzarella-gruyère tosti met Heinz Tomato Ketchup
Koken met Heinz: wat is er lekkerder dan een tosti voor lunch? De Tomato Ketchup Zero maakt het helemaal af.
Ingrediënten
2 personen
150 g
gerookte (scharrel)kipfilet
½
rode ui
2 porties
verse spinazie
50 g
geraspte mozzarella
50 g
geraspte gruyère
4 sneetjes
volkorenbrood
1 el
milde olijfolie
400 ml
Heinz ketchup zero
Aan de slag
Snijd de kipfilet in dunne reepjes en snijd de rode ui in dunne plakjes.
Verdeel de spinazie, kip, ui en geraspte kaas over de twee sneetjes brood. Druk de andere twee sneetjes erop. Bestrijk de buitenkant met olie.
Verhit een bakplaat en rooster de tosti’s 2-3 minuten op laag vuur aan beide kanten tot ze bruin en knapperig zijn. Dek af met een deksel om het smelten van de kaas te versnellen.
Snijd de tosti’s in kleine, hapklare blokjes en serveer met Heinz Tomato Ketchup Zero (zonder toegevoegde suikers en zout).
Hapklare kip-mozzarella-gruyère tosti met Heinz Tomato Ketchup
Koken met Heinz: wat is er lekkerder dan een tosti voor lunch? De Tomato Ketchup Zero maakt het helemaal af.

2 personen
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de kipfilet in dunne reepjes en snijd de rode ui in dunne plakjes.
Verdeel de spinazie, kip, ui en geraspte kaas over de twee sneetjes brood. Druk de andere twee sneetjes erop. Bestrijk de buitenkant met olie.
Verhit een bakplaat en rooster de tosti’s 2-3 minuten op laag vuur aan beide kanten tot ze bruin en knapperig zijn. Dek af met een deksel om het smelten van de kaas te versnellen.
Snijd de tosti’s in kleine, hapklare blokjes en serveer met Heinz Tomato Ketchup Zero (zonder toegevoegde suikers en zout).
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Heinz. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over <a href=https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken>kooktechnieken</a>?
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)150 g gerookte (scharrel)kipfilet
½ rode ui
2 porties verse spinazie
50 g geraspte mozzarella
50 g geraspte gruyère
4 sneetjes volkorenbrood
1 el milde olijfolie
400 ml Heinz ketchup zero