bewaar
Chef's gehaktbal van Euroma (advertentie)
Chef's gehaktbal van Euroma (advertentie)
bewaar

Chef's gehaktbal van Euroma (advertentie)

Koken met Euroma: iedere dag wordt gehaktdag met de geheime kruidenmix van Jonnie Boer.

30 min. bereiden
1waardering

Ingrediënten

6 personen

1

sjalot

2 tenen

knoflook

100 g

volkorenknäckebröd

2 el

Euroma Chef's gehaktbalkruiden

4

middelgrote eieren

1 el

balsamicoazijn

2 el

grove mosterd

1 tl

sambal

600 g

half om half gehakt

90 g

krachtige rundvlees jus

1½

water

2 el

ongezouten roomboter

Koken met Euroma: iedere dag wordt gehaktdag met de geheime kruidenmix van Jonnie Boer.

Aan de slag

1

Snijd de sjalot en knoflook fijn. Maal de crackers fijn.

2

Meng samen met het gehakt, de Euroma Chef's gehaktbal kruiden, eieren, balsamico azijn, crackers, mosterd, knoflook, sjalot en sambal tot je een mooie, smeuïge massa krijgt. Breng dit op smaak met peper en eventueel zout.

3

Verdeel het mengsel in 6-8 gelijke delen en rol hier ronde gehaktballen van.

4

Bereid de rundvleesjus.

5

Verhit de pan en smelt de boter. Bak de gehaktballen aan beide kanten aan in de braadpan.

6

Voeg de jus toe en gaar de gehaktballen in 25-30 minuten tegen het kookpunt aan. Serveer de gehaktballen.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Euroma. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Chef's gehaktbal van Euroma (advertentie)

Koken met Euroma: iedere dag wordt gehaktdag met de geheime kruidenmix van Jonnie Boer.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig