bewaar
Ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum (advertorial)
Ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum (advertorial)
bewaar

Ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum (advertorial)

Ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum. Met de groeten uit Toscane!

30 min. bereiden
26waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

rode puntpaprika's

2 el

milde olijfolie

400 g

tomatenblokjes in blik

2 el

Verstegen kruidenmix Toscane

500 g

verse ravioli 5 formaggio

7.5 g

verse basilicum

Ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum. Met de groeten uit Toscane!

Aan de slag

1

Halveer de paprika’s in de lengte, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de paprika 5 min. op middelhoog vuur.

2

Voeg de tomatenblokjes en het kruidenmengsel toe en laat ca. 20 min. stoven met de deksel op de pan. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

3

Kook ondertussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af, schep voorzichtig door de saus en verdeel over diepe borden. Bestrooi met het basilicum.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum (advertorial)

Ravioli in paprika-tomatensaus met basilicum. Met de groeten uit Toscane!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig