bewaar
Garnalen-tomatenstoof met cannellibonen (advertorial)
Garnalen-tomatenstoof met cannellibonen (advertorial)
bewaar

Garnalen-tomatenstoof met cannellibonen (advertorial)

Deze stoof zet je binnen een halfuur op tafel, is heel simpel te maken en ziet er ook nog eens prachtig uit.

30 min. bereiden
licht pittig
17waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

middelgrote uien

2 tenen

knoflook

15 g

verse peterselie

380 g

tastytomtomaten

2 el

milde olijfolie

800 g

Mutti polpa in blik

½ tl

chilivlokken

½ tl

venkelzaad

800 g

cannellinibonen in blik

370 g

roerbakgarnalen naturel

Deze stoof zet je binnen een halfuur op tafel, is heel simpel te maken en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Aan de slag

1

Snipper de uien en snijd de tenen knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn en de tomaten elk in 8 parten. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui en knoflook 3 min. op laag vuur.

2

Voeg de polpa, tomaten, chilivlokken, het venkelzaad en ⅔ van de peterselie toe en breng aan de kook. Doe de deksel op de pan en laat 10 min. op laag vuur stoven.

3

Spoel ondertussen de cannellinibonen af onder koud stromend water en voeg met de garnalen toe. Roer door en kook nog ca. 4 min. tot de garnalen gaar zijn. Breng op smaak met peper en zout en garneer met de rest van de peterselie.

combinatietipLekker met citroen.
vegatipGebruik in plaats van garnalen zachte geitenkaas en verdeel deze over de stoof; het recept is dan niet langer lactosevrij.

Garnalen-tomatenstoof met cannellibonen (advertorial)

Deze stoof zet je binnen een halfuur op tafel, is heel simpel te maken en ziet er ook nog eens prachtig uit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig