bewaar
Noedels met pindasaus en vegan kipstuckjes (advertorial)
Noedels met pindasaus en vegan kipstuckjes (advertorial)
bewaar

Noedels met pindasaus en vegan kipstuckjes (advertorial)

Wil je vaker vega(n) eten met het hele gezin? Deze noedelroerbak is makkelijk, snel en gegarandeerd een succes.

15 min. bereiden
pittig
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

900 g

bamigroentepakket

1 el

wokolie

160 g

De Vegetarische Slager kipstuckjes

22 g

Conimex kruidenmix voor bami

250 g

woknoedels

400 g

Conimex pindasaus pikant in pot

75 g

cassavekroepoek

Wil je vaker vega(n) eten met het hele gezin? Deze noedelroerbak is makkelijk, snel en gegarandeerd een succes.

Aan de slag

1

Haal de rode pepers uit de schalen bamigroente. Snijd het steeltje van de rode pepers, halveer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.

2

Verhit de wokolie in een wok of hapjespan en bak de kipstuckjes en fijngesneden rode peper 2 min. op hoog vuur. Voeg de bamigroente en kruidenmix toe en bak al omscheppend nog 4 min. Breng eventueel op smaak met zout.

3

Kook ondertussen de woknoedels 2 min. Giet af, meng door het groentemengsel en bak nog 1 min. Verwarm de pindasaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de noedels met de pindasaus en cassavekroepoek.

combinatietipLekker met sambal oelek (potje 200 g, Conimex) en atjar tjampoer (met deze sambal is het gerecht niet langer veganistisch).

Noedels met pindasaus en vegan kipstuckjes (advertorial)

Wil je vaker vega(n) eten met het hele gezin? Deze noedelroerbak is makkelijk, snel en gegarandeerd een succes.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Dit heb je nodig