Gnoc­chi met ca­vo­lo ne­ro en braad­worst

Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar!

(13) waardeer
hoofdgerecht Kijk op je klokkie voor deze gnocchi, want in een kwartier is-ie klaar! 4 personen
4 13

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwijder het vel van de worsten. Verhit ⅓ van de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin. Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.
  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.
  3. Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee. Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.
video

Gnoc­chi met ca­vo­lo ne­ro en braad­worst

leuk-snel - 00:23 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 59 g
    waarvan suikers 3 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 840 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Gnocchi met cavolo nero en braadworst

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gnoc­chi met ca­vo­lo ne­ro en braad­worst

1
1
  • 2 varkensbraadworsten
  • 1 el zonnebloemolie
  • 1 el venkelzaad

Verwijder het vel van de worsten. Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees met het venkelzaad 3 min. op middelhoog vuur goudbruin.

2
2

Druk het vlees tijdens het bakken met een houten lepel in stukjes.

3
3
  • 2 el zonnebloemolie
  • 500 g gnocchi

Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de gnocchi 8 min. op middelhoog vuur goudgeel en gaar. Schep regelmatig om.

4
4
  • 800 g Italiaanse roerbakmix cavolo nero

Voeg de roerbakgroente toe aan het worstvlees en bak 7 min. al omscheppend op hoog vuur mee.

5
5

Schep de gnocchi erdoor, breng op smaak met peper en zout en serveer.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.