bewaar
Pasta pesto met kip en tomaat
Pasta pesto met kip en tomaat
bewaar

Pasta pesto met kip en tomaat

Zo'n recept waar je eens in de zoveel tijd naar smacht: pasta pesto met kip en tomaat. Lekker én snel.

15 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

penne

500 g

cherrytomaten

85 g

rucola

95 g

groene pesto in potje

200 g

gekookte kipreepjes

100 g

geraspte kaas pittig 45+

Zo'n recept waar je eens in de zoveel tijd naar smacht: pasta pesto met kip en tomaat. Lekker én snel.

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en vang 100 ml kookvocht op (per 4 personen).

2

Halveer ondertussen de tomaten en snijd de rucola grof.

3

Meng de pesto, kip, kaas en het kookvocht door de pasta. Schep de tomaat en rucola erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.