Mi­ni-rös­ti gour­met

Niet alleen vis, vlees & groenten passen in zo'n mini-pannetje. Ook deze zelfgemaakte mini-rösti's zijn perfect voor de gourmet.

(0) waardeer
bijgerecht Niet alleen vis, vlees & groenten passen in zo'n mini-pannetje. Ook deze zelfgemaakte mini-rösti's zijn perfect voor de gourmet. 8 stuks

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil en rasp de aardappelen. Rasp de sjalot. Meng met de aardappel, eieren, peper en zout. Zet in een schaal op tafel. Zet de kruidenboter er in een schaaltje naast.
  2. Verdeel de kruidenboter over de gourmetpannetjes, verdeel een schepje van het aardappelmengsel erover, duw wat aan en bak in 15 min. gaar. Keer halverwege.

Advertentie

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 100 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 10 g
    waarvan suikers 1 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 40 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Mini-rösti gourmet

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mi­ni-rös­ti gour­met

1
1
  • 500 g iets kruimige aardappelen
  • 1 sjalot
  • 2 middelgrote eieren

Schil en rasp de aardappelen. Rasp de sjalot. Meng met de aardappel, eieren, peper en zout. Zet in een schaal op tafel.

2
2
  • 50 g kruidenboter

Zet de kruidenboter er in een schaaltje naast.

3
3

Verdeel de kruidenboter over de gourmetpannetjes, verdeel een schepje van het aardappelmengsel erover, duw wat aan en bak in 15 min. gaar. Keer halverwege.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.