bewaar
Ovenschotel van pasta, groente en balletjes
Ovenschotel van pasta, groente en balletjes
bewaar

Ovenschotel van pasta, groente en balletjes

Voor deze Hollandse romige pasta uit de oven heb je maar 5 ingrediënten nodig!

15 min. bereiden
35 min. oventijd
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

macaroni grande

800 g

verse Hollandse roerbakgroente

275 g

biologische rundersoepballetje

250 ml

Blue Band kookroom

175 g

geraspte oude kaas 48+

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (30 x 20 cm, ingevet)

Voor deze Hollandse romige pasta uit de oven heb je maar 5 ingrediënten nodig!

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 180 °C. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af.

2

Meng de macaroni met de roerbakgroente, soepballetjes, kookroom, kaas, peper en eventueel zout en verdeel over de ovenschaal. Bak ca. 35 min. in het midden van de oven goudbruin en gaar. Schep na 20 min. om.