Aardbeienkwark met pan-granola
Zet je wekker uit en sprint naar je fornuis voor deze gezonde aardbeienkwark met pangranola.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 1½ el zonnebloemolie
- 40 g grove havermoutvlokken
- 100 g AH verrijker zaden en pitten mix
- 600 g magere kwark
- 225 g diepvries aardbeien (ontdooid)
Keukenspullen
- koekenpan met antiaanbaklaag
- staafmixer met hoge beker
Advertentie
Bereiden
- Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout, zaden en pitten 10 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.
- Doe de kwark met de aardbeien in een hoge beker en pureer met de staafmixer. Doe de aardbeienkwark in kommen en verdeel de pangranola erover.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 305 kcal
- eiwit 19 g
-
koolhydraten 20 g
waarvan suikers 10 g -
vet 15 g
waarvan verzadigd 1 g - natrium 80 mg
- vezels 7 g
Ook te zien in
Aardbeienkwark met pan-granola
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Aardbeienkwark met pan-granola
- 1½ el zonnebloemolie
- 40 g grove havermoutvlokken
- 100 g AH verrijker zaden en pitten mix
Verhit de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en rooster de havermout, zaden en pitten 10 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.
- 600 g magere kwark
- 225 g diepvries aardbeien
Doe de kwark met de aardbeien in een hoge beker en pureer met de staafmixer.
Doe de aardbeienkwark in kommen en verdeel de pangranola erover.