Pas­tei­tje ki­pra­gout met fris­se sa­la­de

Never change a winning team: ragout + pasteitjes zijn voor altijd kampioen.

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 900 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 10 min. oventijd
(1) waardeer
hoofdgerecht Never change a winning team: ragout + pasteitjes zijn voor altijd kampioen. 4 personen
5 1

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe ondertussen het basisrecept in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.
  2. Boen de appel schoon, snijd in 4 parten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Snijd de platte peterselie fijn. Klop een dressing van 3 el vocht van de zilveruitjes (per 4 personen), mosterd en mayonaise. Schep de appel, zilveruitjes, de salademix en ¾ van de peterselie om met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Schep de ragout in de bakjes en bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer met de salade.

bereidingstip:

Zoek op de site naar 1194250 voor het recept van de kipragout.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 900 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 48 g
    waarvan suikers 11 g
  • vet 62 g
    waarvan verzadigd 30 g
  • natrium 1.240 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Pasteitje kipragout met frisse salade

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­tei­tje ki­pra­gout met fris­se sa­la­de

1
1
  • 8 pasteitjes

Verwarm de pasteitjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • ½ basisrecept kipragout

Doe ondertussen het basisrecept in een pan en verwarm 10 min. op laag vuur. Roer regelmatig.

3
3
  • 1 jonagold appel

Boen de appel schoon, snijd in 4 parten en verwijder het klokhuis. Snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.

4
4
  • 10 g verse platte peterselie
  • 1 el grove mosterd
  • 2 el mayonaise

Snijd de platte peterselie fijn. Klop een dressing van 3 el vocht van de zilveruitjes (per 4 personen), mosterd en mayonaise.

5
5
  • 160 g zilveruitjes
  • 300 g salademix

Schep de appel, zilveruitjes, de salademix en ¾ van de peterselie om met de dressing. Breng op smaak met peper en zout.

6
6

Schep de ragout in de bakjes en bestrooi met de rest van de peterselie. Serveer met de salade.

bereidingstip:

Zoek op de site naar 1194250 voor het recept van de kipragout.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.