Mo­ji­to straw­ber­ry

Hoe laat is het? Mojit-o-clock!

(3) waardeer
drankje met alcohol Hoe laat is het? Mojit-o-clock! 2 personen
5 3

Advertentie

Ingrediënten

2 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • 2 glazen
  • stampertje

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de limoen, pers de ene helft uit en snijd de andere helft in partjes. Snijd de aardbeien in parten (houd 1 aardbei per persoon over ter garnering).
  2. Verdeel het limoensap, de limoenpartjes, aardbeipartjes en muntblaadjes (houd 1 takje per persoon over ter garnering) over de glazen. Stamp ze met een stampertje een beetje aan zodat de smaken goed vrijkomen.
  3. Verdeel de suikersiroop, rum en het mineraalwater over de glazen en vul het aan met ijsblokjes. Garneer met de hele aardbeien en takjes munt.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 190 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 17 g
    waarvan suikers 15 g
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in
juni 2020

Mojito strawberry

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Mo­ji­to straw­ber­ry

1
1
  • 1 limoen

Halveer de limoen, pers de ene helft uit en snijd de andere helft in partjes.

2
2
  • 6 verse aardbeien

Snijd de aardbeien in parten (houd 1 aardbei per persoon over ter garnering).

3
3
  • 7½ g verse munt

Verdeel het limoensap, de limoenpartjes, aardbeipartjes en muntblaadjes (houd 1 takje per persoon over ter garnering) over de glazen.

4
4

Stamp ze met een stampertje een beetje aan zodat de smaken goed vrijkomen.

5
5
  • 2 el suikersiroop
  • 100 ml witte rum
  • 120 ml bruisend mineraalwater
  • 8 ijsblokjes

Verdeel de suikersiroop, rum en het mineraalwater over de glazen en vul het aan met ijsblokjes. Garneer met de hele aardbeien en takjes munt.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.