Plaat­taart met ge­gril­de groen­ten en wit­te kaas

Al in 5 minuten in de oven... Kan het nog makkelijker?

(14) waardeer
hoofdgerecht Al in 5 minuten in de oven... Kan het nog makkelijker? 4 personen
4 14

Advertentie

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Keukenspullen
  • aluminiumfolie

Advertentie

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg met bakpapier uit de verpakking uit op een bakplaat. Bestrijk met de pesto, maar laat 1½ cm van de randen vrij.
  2. Verdeel de gegrilde groenten over het deeg en verkruimel de kaas erboven. Bak ca. 30 min. in het midden van de oven. Dek, als de groenten te donker worden, de laatste 5 min. af met aluminiumfolie.

Tip:

Vervang 750 g gegrilde groenten (zak, diepvries) eens voor 450 g gegrilde groenten (zak, diepvries) en 450 g diepvriesspruitjes (zak)

Tip:

Van de pesto maak je met wat water gemakkelijk een eenvoudige dressing voor over een groene salade. Gebruik per eetlepel pesto een eetlepel water.

video

Plaat­taart met ge­gril­de groen­ten en wit­te kaas

leuk-snel - 00:20 min.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 550 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 38 g
    waarvan suikers 11 g
  • vet 35 g
    waarvan verzadigd 16 g
  • natrium 760 mg
  • vezels 8 g
Tags
Ook te zien in

Plaattaart met gegrilde groenten en witte kaas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Plaat­taart met ge­gril­de groen­ten en wit­te kaas

1
1

Verwarm de oven voor op 200 °C.

2
2
  • 270 g vers bladerdeeg

Rol het bladerdeeg met bakpapier uit de verpakking uit op een bakplaat.

3
3
  • 4 el AH BASIC rode pesto

Bestrijk met de pesto, maar laat 1½ cm van de randen vrij.

4
4
  • 750 g diepvries gegrilde groenten
  • 200 g witte kaas

Verdeel de gegrilde groenten over het deeg en verkruimel de kaas erboven. Bak ca. 30 min. in het midden van de oven.

5
5

Dek, als de groenten te donker worden, de laatste 5 min. af met aluminiumfolie.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.