bewaar
Spruitjes roerbak met kip, avocado en cherrytomaten
Spruitjes roerbak met kip, avocado en cherrytomaten
bewaar

Spruitjes roerbak met kip, avocado en cherrytomaten

Vanavond gaan je spruitjes in de roerbak! Samen met kip, tomaat en lekker veel groen.

20 min. bereiden
20waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

milde olijfolie

300 g

kipgehakt naturel

1 teen

knoflook

1 el

Euroma Provençaalse kruiden vriesdroog

500 g

kleine spruiten

250 g

cherrytomaten

1

avocado

85 g

rucola

Vanavond gaan je spruitjes in de roerbak! Samen met kip, tomaat en lekker veel groen.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een wok of hapjespan en roerbak het gehakt in 5 min. rul.

2

Snijd de knoflook fijn. Voeg samen met de kruiden en eventueel zout toe aan het gehakt en roerbak mee. Maak ondertussen de spruiten schoon, voeg toe en roerbak nog 5 min.

3

Halveer de tomaten, voeg toe en roerbak 2 min. mee. Snijd de avocado overlangs doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in blokjes. Neem de pan van het vuur en voeg de avocado samen met de rucola toe.